Artiesten

Focus on Talent

Uniek is GYG Entertainment in het ontwikkelen van het talent van jonge en beginnende entertainers. GYG is gespecialiseerd in het scouten en begeleiden van talentvolle artiesten en zorgt voor de mogelijkheid om als artiest vaak op te treden, promotiemateriaal te maken en via het label van GYG Entertainment muziek uit te brengen. Hierdoor krijg jij als beginnend entertainer bij GYG de optimale omstandigheden aangeboden om je talent verder te ontplooien door veel ervaring op te doen. Door de betrouwbare hulp en ondersteuning van GYG hoef jij je alleen nog maar te richten op je eigen performance, want wij regelen de rest!

talent

Jouw talentontwikkeling

Op weg naar succes

Performance

Wij van GYG begrijpen dat het voor jou als beginnend artiest frustrerend kan zijn wanneer je enorm graag je talent wil laten zien, maar je de kansen niet krijgt om veel op te treden en je te ontwikkelen. Bij GYG begrijpen we je frustratie. Wij zullen daarom actief bezig zijn met het vinden en organiseren van evenementen waar jij je talent kan laten zien. We helpen je flinke stappen te zetten op je weg naar succes door je te helpen bij het optimaliseren van je performance. Ook bieden we je de handvatten om je weg te vinden binnen de entertainmentindustrie door het geven van betrouwbare uitleg over verzekeringen, contracten en hulp bij het maken van jouw promotiemateriaal.

Muziek

Aan alle muzikale talenten biedt GYG nog een extra steuntje in de rug. GYG werkt namelijk een eigen platenlabel. Onder dit label is het mogelijk is om jouw eigen muziek uit te brengen. In het proces van het maken van je eigen muziek biedt GYG hulp en ondersteuning waar mogelijk. We bieden je dus geen woekercontracten, maar zullen alles wat invloed heeft op jouw muzikale loopbaan met je bespreken. Jouw succes staat bij ons voorop.'