Persbericht: Springtime Festival op 15 mei 2020 verplaatst naar volgend jaar

De eerste editie van het Springtime Festival in Goor wordt verplaatst naar mei 2021. De keuze is gemaakt vanwege alle noodzakelijke maatregelen die zijn getroffen omtrent het Corona virus. De organisator GYG Entertainment verwacht hier de komende tijd nog geen verandering in en is daarom, na overleg met alle belanghebbenden, tot deze beslissing gekomen.

 

We moeten dus nog even wachten op het allereerste Springtime Festival tot het voorjaar van 2021. ‘Wij hebben het geluk dat wij nog in de voorbereidingsfase van het evenement zaten’ aldus Antonio Klarenbeek, eigenaar van GYG Entertainment. ‘Ik zie dat binnen onze branche nu veel harde klappen vallen door het afzeggen van evenementen en het gaat ons aan het hart dat veel bedrijven en artiesten waarmee we nauw samenwerken het zo moeilijk hebben. We zullen straks met z’n allen de schouders er onder moeten zetten. Het indammen van het virus heeft nu de hoogste prioriteit.”

 

“Het mooie concept om door heel Goor getalenteerde bandjes en artiesten te laten optreden in alle horecagelegenheden en de mogelijkheid dit met een passe partout per trein te bezoeken, blijft staan voor volgend jaar. Hoe jammer wij het ook vinden als organisator, de veiligheid en gezondheid van medewerkers, partners en bezoekers staat voorop. De plannen blijven nog even in de kast liggen, maar volgend jaar wordt het dan extra speciaal” aldus Antonio Klarenbeek.

 

“Gelukkig zijn we bijna klaar met de ontwikkeling van de GYG app. Deze biedt in deze tijd een geweldige uitkomst. Alle evenementen die verplaatst zijn, kunnen in deze gebruikersvriendelijke app zeer overzichtelijk teruggevonden en daar waar nodig geboekt worden. Ideaal voor zowel organisator als aanbieder. Binnen enkele weken, als de situatie onder controle is, komen we met een uitgebreide introductiecampagne, aldus Klarenbeek.