Tap en Tapas!

GYG Entertainment en de Bebsel presenteren: Tap en Tapas! 

Net voor we met zijn allen het nieuwe decennium in gaan knallen, willen wij van GYG alvast de aandacht voor een gloednieuw evenement in Goor: Tap en Tapas!

Tap en Tapas staat voor een avond lang genieten van een heerlijk huisgemaakt tapasbuffet en sfeervolle en interactieve live- muziek á la Crazy Piano's .  Het evenement zal worden gehouden bij de Bebsel, die ook de culinaire hoogstandjes zal verzorgen. Op 9 februari 2020 zal de eerste editie van Tap en Tapas plaatsvinden, waarvoor je nu al je kaarten kan reserveren via info@gyg-entertainment.nl. Na reservering kun je je kaartjes ophalen bij de Bebsel. Voor een kaartje van €27,50 kun je onbeperkt genieten van afwisselende tapasgerechten en meezingen met de door jou aangevraagde nummers gespeeld en gezongen door de enorm getalenteerde Nathalie en Willemijn. Tap en Tapas belooft een avond vol Goorse gezelligheid te worden.

 Je bent van harte uitgenodigd!

We hopen natuurlijk dat we jullie met alle 10 vingers aantreffen bij de Bebsel op 9 februari. Verder wensen wij van GYG iedereen een gezond, succesvol maar vooral gelukkig 2020 toe